AKTUELNO

Ermina je obrazložila zašto je Luna ne prati na društvenoj mreži.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Darka Tanasijevića, večeras u emisiji "Narod pita", imaju bivši učesnici "Zadruge 3", Ermina Pašović i Mensur Ajdarpašić

U emisiji je prikazan prilog svađe Ermine i Baneta Čolaka.

Dva puta sam pokušala da izađem zbog Baneta. Moje svađe sa Banetom su bile "lajt" varijanta. Turbulentnije svađe sam imala sa ostalim zadrugarima. To nije bila ljubav, to sam ja umislila. Mnogi su se tada ogradili od mene. Mene je sramota kad gledam ovo. Najviše sam pogrešila od svih u prvih mesec dana.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je pitao Erminu kako komentariše to što je Luna Đogani ne prati na Instagramu, s obzirom na tom da je Luna izjavila da prati samo ljude koji su joj bliski i neke strane zvezde.

Kad je bio prvi sukob između Gagija i mene, tetka je vodila moj Instagram. I tada se to desilo. Ne korsitim Instagram za komunikaciju. Ne prati me ni Marko, a ja njega pratim. Ja nju ne tražim na Instagramu, kad mi treba ja je pozovem. Ne znam zašto se ljudi pitaju ko koga prati. Ja Instagram ne kapiram, Fejsbuk da. Zovite Lunu, pa je pitajte. Mi se gledamo na video pozivu - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga