AKTUELNO

Zakuvalo se.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Darka Tanasijevića, večeras u emisiji "Narod pita", imaju bivši učesnici "Zadruge 3", Ermina Pašović i Mensur Ajdarpašić

U program se uključila gledateljka Slavica iz Lazarevca.

Gledala sam i najviše me boli javni linč Lune Đogani koji traje tri godine. Opet se napada Luna, a Dragana i Maja su više od nje učinile. Jedna je rasturila porodicu. Stalno se napadaju Luna i Marko. Veliki pozdrav za Erminu, ko je bio najveći agresivac u "Zadruzi 3", Luna, Marko ili Anabela? - govorila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur je prvi nasilnik, drugi je Anabela koja je sve to pokazala i dokazala - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je potom pitao Mensura zašto je otpratio brata Ardijana sa Instagrama, a Mensur i Ermina su ušli u novu raspravu.

Ne znam, nisam ja to. Moguće je da su admini dok sam ja bio u "Zadruzi". Imam 70 hiljada pratilica, ne znam. Ermina je žena koja nema svoj lik, delo, cilj u životu. Ona je nečiji fan, nečija batlerka, šlihtara, nema svoje ja. Tvoj cilj je da mene isprovociraš. Imam informaciju, ona zove ljude koje znamo, dobre momke, sportiste sa kojima se družim i pita ih za informacije - rekao je Mensur.
Ti si sponzoruša, hostesa, i gejić koji se stidi to da prizna. Svako ko sedne ovde, napada me zbog mog oca. Možete da se kačite na moje laganje, svi na oca udarate. Čula sam se samo sa Tomovićem. Zamerio mi je mnogo stvari, nevezano za Mensura. Zašto te je brat otpratio? Tvoji ne vole Karića, a ti si se ugnezdio kod njih. Njegova porodica ne podržava Karića, a on je kod njih i iz tog razloga ga je otpratio brat. Plakao je zbog brata, dozivao ga je. Nije ga ni video otkako je izašao - rekla je Ermina.
Čovek ima svoj posao, ja svoj posao. Ni majku ni njega nisam video - rekao je Mensur.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Ermina Pašović

#Mensur Ajdarpašić

#Zadruga