AKTUELNO

Teorije zavere!

Bivši ljubavni par Ivana Šopić i Stefan Karić su večerašnji gosti u emisiji ,,Zadruga - Narod pita". 

Nakon što su se prisetili kako je Dalila Dragojević, inače diskvalifikovana takmičarka gledala u Karića, gledala u Karića, on je prokomentarisao.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi jasno ni dan danas, da li je igrala rijaliti, ili je stvarno bilo da sam joj se svideo, Ivana ima neku svoju teoriju što se toga tiče - rekao je Karić.
Mislim da i Stefan ima problem i odgovor i ko ga nervira, i ovo, i ono, ali neće da kaže, pa onda prebaci na mene. Ti nisi odgovorio na pitanje ko te nervira, imaš i ti sve teorije, ali ne pričaš - pecnula je Šopićeva.
Dobro, jeste zaljubljena u mene bila, eto i to je to. Njena teorija je bila da je igrala igru, jer je namignula, šta već - odbrusio je Karić.
Ja mislim da je ona to radila zbog rijalitija, zato što kada su joj postavili pitanje vezano za Stefana, ona kaže: ,,Sve", ljutito i zaćuti, pa ne znamo da li je zaljubljena, iskrena, ona je na najveću glupost o prljavim gaćama priča po dva sata... Meni je taj odgovor, ona je svesna ako odgovori: ,,Ne", da ćemo mi sumnjati u suprotno, ja sam shvatila da ona želi da se to misli. I jednom dok se nešto sa mnom raspravljala, bilo mi je to zanimljivo, da se svađam sa njom, ja sam joj rekla da voli svog muža, i ja sam osetila da ona to želi da čuje. Mislim da nikada nije bila zaljubljena u Stefana - tvrdila je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.Bogdanović

#Zadruga