AKTUELNO

Nije mogla da ostane ravnodušna!

Bivši ljubavni par Ivana Šopić i Stefan Karić su večerašnji gosti u emisiji ,,Zadruga - Narod pita". 

Naredna gledateljka Anđela iz Kragujevca se uključila u emisiju kako bi prokomentarisala večerašnje goste.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja samo moram da prokomentarišem, slušam uključenja ovih ljudi, mislim da su prešli granicu pristojnosti, mislim da se i kritika može reći pristojnim tonom, s obzirom na to da su prvi put u rijalitiju, svaka im čast, bili su slatki! Toliko od mene - rekla je Anđela.
Ja ću uvek da saslužam zdravu kristiku, ali meni se uvek pripisivalo, kada nema ko da mi nešto kaže, onda mu kažu da imam ulični rečnik, ja to ne smatram, ja nikome nisam rekla: "Puši k....", to što sam ja glasna to je moja stvar. Ja mislim da ulični jezik imaju oni koji psuju, ne aludiram ni na koga - prokomentarisala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefane ko te je najviše nervirao? - upita je voditelj Maca.
Ja sam se tamo isprogramirao, normalno je da te neko iznervira, ali znaš ono... Konstantno da mi je neko išao na živce, ne, ali svako od njih me je ponekad iznervirao. Ivana me je isto nervirala za neke svoje postupke, ali nema određeno da baš nekog nisam mogao da gledam očima - rekao je Stefan.
Prirodno je da postoji nečija energija koja ti ne odgovara. Problem je što kada si iskren, onda ti kažu da ne vadiš neke ljude iz usta i to što sam nekim ljudima dala na značaju tamo, ali to je samo zato što su me pitali o tome. Ali Saška Karan, ja njeno ponašanje nikada neću moći da kažem da je to rijaliti ponašanje, to je meni bilo katastrofa što je radila. Iva me je nervirala, kada je uticala na moju vezu, bez toga me nije nervirala, ali se nisam slagala sa njenim postupcima. Mića me je iznervirao kada se svađamo sa argumentima, pa ustane i kaže da sam zla i da nekog mrzim - dodala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.Bogdanović

#Zadruga