AKTUELNO

Rešena još jedna afera iz "Zadruge".

Gosti u večerašnjoj emisiji "Narod pita" su bivši učesnice "Zadruge 3", Anabela Atijas i Ermina Pašović.

U emisiji je prikazan prilog svađa Lune Đogani i Marka Miljkovića.

Moguće. Ako nam roditelji nešto brani, mi tamo idemo. Onda se ispostavlja da sam ja bila najbolja za njihovu vezu. Meni je drago ako je ona srećna, pa i da se nikad ne sretnemo. Hvala Bogu, nisam sama, imala sam sreću da ih rodim tri. Jedna otišla, dve ostale, moram na njih da pazim - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

U program se uključio gledalac Amar iz Sarajeva.

Poznajem i Anabelu i Erminu, koja me je pominjala dok je bila u Zadruzi. Podržavam Anabelu, tako se majka bori. Ermina nas je prozivala da smo mi kabadahije i mafijaši. Nije se udostojila ni da nazove ni da se izvini. Dođemo mi neki dalji rod. Nisi trebala da nas spominješ. Da si bila normalna niko se od tebe ne bi ogradio. Nazvao sam da ti kažem da nas ne pominješ. Anabela nek nastavi da se bori za sebe i svoju porodicu, kod nas su svi dobrodošli, dobro ćemo ih dočekati - rekao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoja drugarica Dalila je tebe spomenula. Vodila se polemika jer sam ja Matoru, Boru, upoznala u njegovom lokalu. Za mene ovaj čovak ne postoji, nismo familija. Mene to ne dotiče. Mene boli što se moj otac naljutio. Meni je sve jasno, ja sam skontala to kad sam izašla. Njegov deda i moja nana su rođeni brat i sestra. On je meni rod sa tatine strane. Ako si mislila da ćeš me ovim dotaći, nećeš. Andrej je divan čovek, ne znam šta je u tebi video, kako si ga zaj*bala. Trebaće mi hodža i pop da mi salivaju strave - rekla je Ermina.
To je vlasnik kluba gde sam ja često nastupala i Bane i Bora. Sve najbolje imam da kažem o njima. Čovek se naljutio jer je Ermina pričala da je taj lokal njen - rekla je Anabela.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga