AKTUELNO

Potpuni haos u emisiji!

U emisiji ,,Zadruga - Narod pita" večerašnji gosti su Jelena Pešić i Gagi Đogani, a tenzija između njih bila je na visokom nivou.

Marko Đedović uključio se u emisiju kako bi se obratio večerašnjim gostima.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo ja sam se uključio, prvo da pozdravim Jelenu puno i podržavao sam je i unutra i sada. Drugom gostu da objasnim, Jelena je devojka sa pedigreom, ne sisa palčeve. Njegove gospođe smo videli prebijene i decu da dovodi kući nadrogiranu. Što se tiče onog prvog klipa, moram da kažem, ona scena napravljena bacanje njegove ćerke, ona to večito isfolira, dan pre toga je pričala sa Karićem i sa mnom da voli da ima s*ks sa ogledalima iznad i zbog priče o Slobi Radanoviću, to su njene dve teme. Tad je bila u svađi sa Markom, pa se isfolirala, da bi se pomirila sa njim. Svima je već jasno da Gagi priča ono što misli da jeste, što misli da je tako,i njemu su omiljene teme i Sloba, i svi živi. Stvari su vrlo jasne, on će zauvek ostati nasilnik, imam i snike i apsolutno sam siguran, u kojima se Marko dogovara sa fanovima kako treba ući u Zadrugu, kako se predstaviti i da se od Lune napravi žrtva ponovo, kako bi ona ponovo ušla... I sada su razočarani. Gledaoci će moći da odslušaju sve, od kojih je napravio video. Jelena ti si samo iskorišćena, vrlo lepo, lepo su zaradili, a ti ćeš biti ovakva i onavka, one babetine će da se pljuju! Jelena, je l' te nije sramota da sediš večeras sa ovim? A ti, kada ćeš na lečenje, to su moja pitanja? - pričao je Marko.
Mogu reći da jeste, mi sedimo ovde od 23h ja i dalje ne mogu da objasnim Gagiju, što kaže Đedović - odgovorila je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

On je takva ljiga, on je opsednut Marko i Lunom, nama, kako možeš da se družiš sa njim? Kada je u pitanju moja Luna, ja ću da reagujem uvek. TI si se priklonila lošim ljudima, jednoj strani, a ja znam zbog čega je to sve. Vama je bitno, ja sam 25 godina na estradi, vama je potreban i rejting i sve ono što je meni trebalo, ali ja sam prema tebi bio maksimalno korektan, dok nisi uradila nešto što smatram da ne treba da radi jedna dama i žena, razočarala si me tim tvojim postupcima, to je moje pravo da ja skočim i kažem da mi se ne sviđa što si to uradila. Stvar je u tome što si ti tvrdoglava, ja znam šta ti sada radiš - uzvratio je Đogani.
Ja sam i dalje ubeđena da ja tebe nisam razočarala - uzvratila je Pešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga