AKTUELNO

Novinar je u svom maniru poslao poruku bivšem cimeru.

Bivši zadrugar Marko Đedović je tokom svog učešća u najgledanijem rijalitiju pokazao da nema dlake na jeziku. Njemu posebno nisu dragi bili ni tada, a ni sada Marko Miljković i Luna Đogani, a putem svog Instagrama Đedović se sada obratio Miljkoviću.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Bivši zadrugar dobio je snimak Marka Miljkovića na kom on skače sa mosta, a onda ga je on montirao uz reči pesme Cece Ražnatović "Da sam sad na mostu, odmah bi se bacila... Cigani, udrite, sve mi pare noćas uzmite".

Stiže mi jutros klip, pa da vidim jesi li ok? Ja brinem za tvoje zdravlje... Nemoj se bacati, polne bolesti se uspesno leče danas u Srbiji, sredićemo sve!!! Ako je to razlog ovoga evo ja ću ti pomoći imam vezu gde god da želiš, da ti pomognem, a ako je ismevanje žrtava samoubistva, tu ti već ne mogu pomoći jer to nije lepo, mogu samo da te osudim ali to ti nije prvi put ti i Ljukica ste ismevali i decu sa posebnim potrebama izgleda je to postalo hronično kod vas... Ako treba da se leči virus i veza u bolnici nekoj javi mi se u DM - napisao je Marko Đedović.

Tokom rijalitija Luna Đogani je otkrila da je imala probleme te da zbog toga ne sme da bude intimna sa svojim dečkom. Nema sumnje da netrpeljivost između bivših zadrugara i dalje traje, a da li će uspeti da ipak sklope primirje, ostaje da vidimo.

Autor: J.Đ.

#Marko Miljković

#Marko Đedović