AKTUELNO

Nastao je ozbiljan haos.

Gosti u večerašnjoj emisiji "Narod pita" su bivši učesnici "Zadruge 3", Miljana Kulić, Ivana Šopić, Marko Janjušević Janjuš i Lepi Mića.

U program se uključila gledateljka Ivana iz Smederevske Palanke, koja je ušla u raspravu sa Lepim Mićom i sa Ivanom Šopić.

Je l ovo "Narod pita" ili Mića priča? Moj favorit je bila Matora. Bila je iskrena, srčano stvorenje. Ana je bila fina, nikog nije vređala. Miljana je šoumen, a Mića je neprijatan čovek koji nema karijeru. Mićo, sve može da se kaže bez tolikih psovki. Vi ste tamo čovek koji najviše zna, godine iskustva i starosti i zbog toga vam zameram. Ne možete da se poredite sa Borom i Mensurom. Pitanje za Ivanu, kako je moguće da se za 4 meseca 4 puta zaljubi? Mislim za 4 meseca, bio je Tomović, Filip, Janjuš pa Stefan? Kako je moguće? - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora je moja prijateljica, i ona je psovala Mensura, Draganu, Edu, a mene napadate. Ja sam najmanje psovao. Anin dečko David i Mensur su najviše psovali i vređali svoje devojke. Šta je Gagi govorio Anabeli, Luna Anabeli, i ti našla mene? Oni obrukali porodično stablo, ja nikoga nisam oburkao. Šta su rekle Jelena i Zorica jedna drugoj, Bora Milici? Mene olajavate, pričate, lažete o meni. Koliko je psovala Mimi Živković, ja sam u ovoj Zadruzi psovao najmanje! Bora najviše psuje, pa onda Mima. Nisu moje psovke najgore, možda je ponašanje. Nisam psovao nadgrobne ploče, familije i mrtve - odgovorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

To je sve ukupno 10 meseci. Sa Filipom sam bila u septembru. Ja u Tomovića nisam bila zaljubljena. Ne znam šta ljudima nije jasno, ja kad sam se zaljubila u Stefana rekla sam da su sa Filipom bile simpatije. Sa Janjušem ništa nije bilo osim prijateljskog odnosa. I da sam bila 4 puta zaljubljena, zaljubljive sam prirode - rekla je Ivana.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga