AKTUELNO

Nastao je haos.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Darka Tanasijevića, večeras u emisiji "Narod pita", imaju bivši učesnici "Zadruge 3",Miljana Kulić, Ivana Šopić, Marko Janjušević Janjuš i Lepi Mića.

U program se uključila i gledateljka koja je imala savete za Miljanu, ali je ušla i u konflikt sa Lepim Mićom zbog toga što je zauzela Janjuševu stranu.

Miljana ti si dobar čovek. Jaka si. Imaj svoje ja, poštuj sebe da bi poštovala druge. Imaš divne roditelje, sestre. Naći će pravog. Miljanu treba poznavati. Ja ti verujem da ćeš uspeti. Makni se od Zole, on je čovek bez karaktera. Ti si pametna. Samokritična je. Lepa je, i debeli žive. Prestani da jedeš neke stvari, i to će proći. Kome ti da plaćaš ljubav? Imaš divno dete, budi ponosna. Ti da dozvoliš da neko dođe na tvoja vrata i da te omalovažava? Ja sam na Janjuševoj strani, on je kralj. Maja neka ide svojim putem. Janjuš je pametan momak, divno dete. Maja da je moja, ona ne bi imala ni jednu dlaku na glavu. Nema kućno vaspitanje i tu je kraj i tačka. Kolika je sramota i za jedno i za drugo, posebno

Foto: TV Pink Printscreen

Roditelji su digli ruke od mene, ja više sebi ne verujem. Obećavam, stojim iza toga, najviše me zabolelo što se moja mama prevrtala u krevetu, hitna pomoć dolazi, ja ga molim da dođe kući kod nas, jer mi je mami loše. On je napisao da neće pre 5 da dođe kući. Posle je svojoj majci rekao da ide od ove ludače, nazad za Derventu. Opsesivna sam bila prema njemu, verovala da će biti bolji, ništa nije bilo. Druge uzdižem. Fejkirala sam svađu na Željkovom rođendanu, nagovorio me je da pravim budalu od sebe. Postala sam grozna narodu koji me voleo. Ni na kog se ne ljutim. Kilogrami će pasti, a mozak se teško menja. Ulazimo u Zadrugu 4, sprdamo se. Možda će da uđe neki momak koji će da me vodi kroz život. Naručivao je hranu, vodio me po kockarnicama. Sa njim kao da me je neko ukleo. Ja sam ispadala budala jer sam ponavljala 20 puta isto, pravio me na vepricu, i ja bih sebe iskoristila da sam muško, videla - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne može Janjuš biti kralj, treba da ga osudite. Niko nema m*da da kaže. Maja i Janjuš su isti. Zamisli da si žena i da ti on j*be švalerku na televiziji. Oboje su isti. Ne glumi poštenje, Janjuše. Izmišljaš da imaš koronu, sve za kadar radiš. Ja znam da si bio sa Majom na ručku, zvali su da mi jave. J*bem te usta - urlao je Mića.
Ja o Maji ništa neću reći loše. Ja sam kriv, neću napadati. Mića hoće samo da kritikuje, zanima ga koga ja j*bem, opterećen je mojim penisom, ugradiću kameru u kuk, da bi video koga j*bem. I ja tebe j*bem usta, nećeš me iznervirati

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga