AKTUELNO

Podrška Mariji!

I večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita" atmosfera je na nivou, zbog bivših zadrugara - Miljane Kulić, Miroslava Pržulja-Lepog Miće i bivših ljubavnicka Ivane Šopić i Marka Janjuševića Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Jasmina iz Niša, pozdravljam Miljanu. Nju znam dosta dugo, znam kako je rasla, u šta se pretvorila. Pre si bila baš interesantna, pre Zole. Sve si izgubila kad si se upustila u vezu sa njim, nazadovala si. Marija je sve na vreme procenila, morala je i da bude agresivna, da bi te vratila sa tog puta. On te je uvukao u porok, to je veoma loš put - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Tačno je. Ja sam kriva za sve, nisam mogla da ustanem iz kreveta, da se posvetim svom detetu, sama sam sebi sve dozvolila, nije Zola kriv. Nije moguće odmah se pretvoriti u misicu, ali se spremam za liposukciju, trening sa sinom. Ugojila sam se od nezadovoljnog života - odgovorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam da mi sad više niko ne veruje, smatram sebe budalom. Sramota bi bila za Srbiju da sam ja bila pobednica rijalitija. Jedina razlika između Lune i Mene je što se ne bih odrekla majke, ali sam ista kao ona - dodala je Miljana.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Kako Mića nije želeo da komentariše temu Zole i Miljane, ona mu je to zamerila i pitala ga da li bi voleo takvog zeta, recimo.

Mislio sam da je njihova ljubav jedina prava, ali je onda Zola pokazao pravo lice. Sve to je sa njegova strane jako bezobrazno, Marija je većinom bila u pravu. Samo je ona pokušavala na pogrešan način da je razdvoji od Zole - objasnio je Mića.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga