AKTUELNO

Iva i Luna su otkrile sa kim nastavljaju druženje.

Gošće u večerašnjoj emisiji "Narod pita" su Iva Grgurić,pobednica "Zadruge 3", i bivša stanarka Bele kuće, Luna Đogani

Voditelj Milan Milošević pitao je Lunu u kakvim je odnosima sa Erminom Pašović.

Nisam je primila u svoj stan. Spavala je kod Markovih prijatelja u vili. Dobra sam sa njom kao i što je moja majka dobra sa ljudima koji mene pljulju - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Iva i Luna su otkrile sa kim su u kontaktu od bivših zadrugara.

Čula sam se sa Majom, Takijem, Kendijem, Tarom, Matejom, Milanom Petkovićem, sa Krunićkom. Da ne nabrajam sve. Ne menjam mišljenje kao pojedinci, s kim sam bila dobra dobra sam i dalje. Htela bih nešto sa Filipom Reljićem, neku tetovažu. Boro, sretan ti rođendan. Drago mi je da drži "Amneziju" i van "Zadruge" - rekla je Iva.
Drago mi je zbog Bore. Super mu je emsija. Ermina se čuje sa Markom, retko s kim se čujem. Čujem se sa Anom, sa Savom i to je to. Videli smo se sa Banetom. Nisam mogla ni tamo da ih gledam, šta sad ima da se čujem. - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

U program se uključila i gledateljka Nada.

Pozdravljam ove dve dame. Moram Lunu posebno da pozdravim. Podržavala sam je u prvoj Zadruzi, iako nisam podržavala to što je sa oženjenim. U drugoj sam je isto podržavala, bilo mi je žao što je Marko bio grub prema njoj. I u trećoj je krenuo đonom, i njegovo ponašanje prema Anabeli, užas. Razočarala me Luna, glasala sam za Anabelu - zaključila je gledateljka.

Autor: S.M.

#Zadruga