AKTUELNO

Nije je štedela!

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Milana Miloševića, večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita", imaju Iva Grgurić i Luna Đogani.

U program se uključila gledateljka koja je imala oštre komentare za Lunino ponašanje.

Do jednog trenutka je bila Luna za poželeti. Mislim da bi trebala da mi se izvini za noć sa njenim dragim, kad je bila unezverena. Iznenađena sam da je toliko potresena, da joj ne cvetaju ruže. Niko njoj nije loše rekao. Dočekala si da Miljana Kulić kaže da si ista kao ona. Radila si iste stvari kao ona. Kao roditelj sam htela da ti kažem da je majka uvek majka. Videla si da smo u pravu. Da li ulazi u Zadrugu 4? Ne smeš da ne uđeš, da upropastiš televiziju Pink, da padne glednost. Rekla si da si jedina koja pravi program - bila je ironična gledateljka pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Gledala sam je kao dete, a rekla mi je u prošloj emisiji da sam bolesna. Ja znam i nju i Marka, a ona ne zna da ih znam. Ja sam htela u Zadruzi 1 da uđem kroz televizor. Namerno je ispričala to za Mladena, da bi povredila majku, pa sad plače. Ne može tako da se ponaša. Izvređala je sve. I taj Mirko Gavrić, ali ako je istina što kažu Anabela i Mirko da je rasla uz njega, ovo je strašno. Ona je prigrlila Erminu koja je pljuvala Gagija, koja joj je ponizila tetku. Zbog Marka je Ermini povlađivala. Ermina je išla kod Anabele da pljulje. Moli majku za oproštaj, možda je kriva više od tebe, ali je majka. Videla si šta ti je uradio Sloba, sve je to prolazno. Želim ti sreću, čuvaj svoje roditelje, niko te ne mrzi. Ti i Marko ste kako Marku odgovara, nekad godinu i po, nekad dve godine. Iva je za razliku od Lune, lukava i pokvarena. Luna je samo naivna. Našla je dobrog dečka, Filip je divno dete, dobro. Nemoj da misliš da ćeš da ga zezneš. Fino si se odužila svima koji su te doveli u Beograd, lepo si im vratila - zaključila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga