AKTUELNO

Mića je otvorio još jednu nerešenu temu.

Gosti u večerašnjoj emisiji "Narod pita" su bivši učesnici "Zadruge 3", Ana Korać, David Dragojević i Lepi Mića.

U program se uključio gledalac Ivan iz Čačka.

Pozdrav za Miću, Anu i poseban pozdrav za Davida. Zašto se pravdate bilo kome? Vidim da je životno pitanje ko je koga zapratio i otpratio? Vrlo interesantna stvar. Oni treba da budu ponosni što imaju jedno drugo. Šta je najveća greška, a šta najveći uspeh? - govorio je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Greška to što sam se šalila, možda sam preterala. Najveća mi je greška i u životu što prelazim preko svega. I kad joj bude teško, ja mogu da zgazim, a pređem preko toga, jer sam mislim da nije tako mislila. Uspeh mi je to kako se ponašam u rijalitiju, što sam sačuvala Davida iako sam bila nevaljala. Ne mogu odmah da rešim stambeno pitanje, jer mi se danas sviđa jedno, a sutra drugo - odgovorila je Ana gledaocu.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića se osvrnuo na Davidov odnos sa njegovim bratom Dejanom, pa je nastala rasprava.

Ana i ja nikad nismo popili kafu, a imao bih svašta da joj kažem. Anina je sreća što je David toliko voli. Ana ima nerešen status sa Dalilom. Ona je devojka tvog brata. Ana i Dalila su pre ulaska u Zadrugu bile po Instagramu. Kad je Ana ušla u Zadrugu, došlo je do kuršlusa izmešu Dalile i Ane. Vi ste isti, jedno drugo pokrivate. On ti je brat, o tebi je uvek pričao otvoreno. On je govorio svoj stav o tebi. Možete vas dvojica da spustite loptu, a kada je pitanje treba da odgovorite. Vi imate problem sa svojom rodbinom i prijateljima. Nemoj opravdavati svoje stvari. Znate kako ste ušli u vezu, imali ste osudu naroda i porodice i prijatelja. Treba da odgovarate za vaše stvari. Ana kaže "Suki je moj prijatelj", ti bacaš tortu. To je svima interesantno. Vi kažete da vam nije interesantno, nećete da pričate. Ana nikad nije ništa rekla - rekao je Mića.
Niko ne zna našu priču. Boli mene k*rac šta će ko da priča. Ana je odsečena iz cele te priče sa Dalilom. Oni su imali informaciju, da sam ja njih ispljuvao u novinama, a Ana im je rekla da to nije tačno i oni su krenuli. Neću da pričam o njima, ne interesuju me. Zna se šta može da se priča na televiziji, šta ne. Ja sam sa svima top, čujem se sa rodbinom. Ko je rekao da je primio izvinjenje sa rezervom? On. Ja znam koliko me Dejan voli. Uvek se neko nađe povređen i uvređen, ja nikad. Svi radi svašta, a mene i Anu osuđuju. Ana nema veze sa celom pričom, samo ja - rekao je David.
Ja sam tu pogrešila, oko Sukija. Rekla sam za te neke stvari kad nisam u pravu, David je rekao da jesam. Meni je odvratno ponašanje Dejana i Dalile prema meni, kada sam ušla. To kako su oni komentarisali da sam ja oružje Davidovo. Nikada ja nisam krenula na nju, niti sam ja ta koja je prva prozivala. Nikada nisam pričala o njoj ni o Dejanu ružno. Pričala sam samo o onome čega sam bila svedok - rekla je Ana.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Ana Korać

#Dalila Dragojević

#David Dragojević

#Dejan Dragojević

#Zadruga