AKTUELNO

Zaneo se, pa mu fanovi uputili brutalnu poruku koju ce pamtiti ceo život!

Nekadašnji učesnik rijaliti programa "Zadruga", Marko Miljković, koji je u trećoj sezoni razočarao deo javnosti zbog ponašanja prema majci svoje devojke Lune Đogani, ovoga puta razbesneo je i ljude koji su ga mesecima podržvali dok je boravio u Beloj kući.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Fanovi Marka Miljkovića nakon novih dešavanja, odlučili su javno da ga se odreknu, a zatim su mu se i obratili porukom na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Naime, podrška Marka Miljkovića istakla je da su od usta svoje dece odvajali novac kako bi mu slali poklone i torte kojima se on hvalio, a da im to sada vraća ismejavanjem i lošim komentarima. Takođe, kao jedan od krivaca za sve navodi se i Luna Đogani.

Foto: Instagram.com

Bravo Miljkoviću, dok smo ti slali poklone i torte, odvajali novac od usta svoje dece, ti ovako pokazuješ. Očigledno da si iskoristio fanove i sad nap*šavaš sve, čak i zajedničku podršku. Bog će te kazniti što nas ismejavaš, a od naše dece smo odvajali da bi tebi slali. Bruka da nam ovako vraćaš zbog jedne Lune - napisali su fanovi Marka Miljkovića.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Marko Miljković