AKTUELNO

Krenula je kod svoje porodice u Skoplje.

Tara Simov, petoplasirana učesnica "Zadruge 3" ovih dana bila je vredna i otpočela je svoju pevačku karijeru i počela je sa snimanjem prve pesme. Ova manekenka i model uskoro će se publici predstaviti u nešto drugačijem svetlu, a kada je rešila da malo odmori od svega i poseti svoju porodicu i oca koji živi u Makedoniji, desilo joj se nešto što nije ni sanjala.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Naime, kako pandemija koronavirusa u svetu i kod nas i dalje traje, za ulazak u susednu Makednoiju svima je neophodan negativan test na koronu, ne stariji od 72 sata. Nažalost, Tara je imala peh na granici, a o čemu se radi objasnila je svima na svom Instagramu.

Samo da obavestim ljude koji me prate da sam ja najveći car na svetu! Radila sam test na koronu u petak i imala sam 72 sata da napustim državu da bi bilo validno (da bi važio test). I test mi je istekao u autobusu. Dva sata sam bila u autobusu i prošlo je 75 sati i nisu me pustili da pređem granicu - ispričala je Tara.

Foto: Instagram.com

I ništa, tako, prvi put ću da blejim u Vranju i nadam se da ste gostoprimljivi i da ste carevi. Sve u svemu, nemojte da mislite da ste jači od zakona i nemojte da mislite da će bilo ko da vam progleda kroz prste ako vam istekne je*eni test i prođe dva sata duže nego što bi trebalo... Jer neće! Nije ih briga što ste platili 50 evra, imate 20 godina i što ste u majčici i šortsu kratkom sa koferom u pola 6 ujutru na granici - rekla je Simova.

Tara je upozorila sve svoje fanove da budu pažljivi i ne igraju se sa zakonom kako im se ne bi desilo da, kao ona, budu vraćeni sa granice.

Autor: J.Đ.

#Manekenka

#Tara Simov