AKTUELNO

Strasti se ne smiruju.

Gosti u večerašnjoj emisiji "Narod pita" su bivši učesnici "Zadruge 3", Jovana Tomić Matora, Bora Santana i Bane Čolak.

Voditelj Milan Milošević pitao je Baneta za komentar o njegovoj vezi sa Ivanom Krunić, a Bane se nadovezao i na sukob sa Borom.

Ona je imala ludila i sa bivšim momcima. Ne može za sve da se okrivi Bane. Za neko što ne nastupa, što je u depresiji i ne radiš, nije kriv Bane. Ja ću za sve što sam kriv to i priznati. I Bori bih prešao preko svega da nije izgovorio to sve na Zadrugoviziji. Ja nikome ne ćutim, kad mi neko vređa porodicu. Ti si mene izazivao unutra. Čovek me pljuvao non-stop. Unutra u mnogim situacijama, i sa Ivanom, ispalo je da me mrzi. Ja sam znao da između nas postoje mnoge stvari, kad me blatio iza leđe. Mene je nap*šavao i psovao. Zbog svih lepih stvari ja nisam hteo da ulazim u konflikt. Kad god sam pomislio da završim, onda pomislim kako smo putovali, radili zajedno. Bio sam kod njega kući, jeli sladoled - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam prvi put poslušao devojku i shvatio da je u pravu. Malo sam te psovao. Glumi mangupa, a zaplačeš kad te neko napadne. Ti si normalan momak, nisi tip koji se bije. Ja ne volim da vidim nasilje, uvek sam bio tu za njega. Svi moji drugari hoće da ga pljunu u lice. Ti si emotivni razarač za sve devojke s kojima uđe u vezu. Koje smo mi lepe stvari imali? Hteo je da pljulje Kiju da bi bio na naslovnoj strani - rekao je Bora.
Bora i ja smo u lošim odnosima. Moj najbolji prijatelj me je zvao sinoć i dao Boru na telefon. On je mene ponizio. Mi smo se svađali otvoreno, a ovo sa njim i Banetom traje od ranije. Interes je u Zadruzi mnogo jači od ljubavi. Bane je prvi pričao, da ne bi išao kod tebe na slavu, ali je morao. Ja sam sa Borom u iskrenoj svađi, i neću mu popustiti. Bane mi je rekao da ga Bora mrzi. Je l jače to što ga mrziš ili što si putovao sa njim i radio? Ja sam htela da opremim stan, a Bane je nudio nekog čoveka za kog se ispostavilo da je Borin prijatelj. Jednostavno sam odustala od toga, sama sam se snašla - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Jovana Tomić Matora

#Zadruga