AKTUELNO

Gledateljka nije štedela reči.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Milana Miloševića večeras u emisiji "Narod pita" imaju bivši učesnici "Zadruge 3", Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš i Marko Đedović.

U program se uključila i gledateljka Snežana.

Maji bi da kažem da nije svesna koliko je srećna što joj ja nisam mama. Janjuše, kralju, ti si odličan momak. Zadnja dva meseca nije mogao da se spase kopca koji se zove Maja. Ostao bi bez delova tela, da je ostavio. Dok je trezan nije mogla da mu priđe ni sa jedne strane. Maji je najvažnija poza, uvek je gledala u kameru. Sve te suze, vrištanje, videla je od Lune. Luna je jedna, i ne može niko da je imitira, a to je Maja zaboravila. Janjuše, jesi li dobro? Poljubi ćerku. Žena je njegova normalna, shvatiće da je ovo ludilo i oprostiće mu. Žao mi je što je Janjuševa žena čula Majin glas preko telefona. Kako si, Đedoviću? Kako spavaš? Je l znaš ko je Jasmina Skender? Ona je bila trudna sa Andrejem šesti mesec. Đedoviću znaš li da je Atijas mlađi od Marka Miljkovića dve godine? Anabelu treba razumeti, ima 45 godina, ona je u klimaksu. Ja sam glasala za Gagija, on je fantastično stvorenje. Janjuše, idi kući, pozdravi gospođu i ljubi tvoju devojčicu - govorila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam dobro, malo sam umoran - odgovorio je Janjuš na pitanje gledateljke.
Dobro spavam, kao beba. Znam ko je Jasmina. Pomenuli smo je Zorica i ja, ispričala mi je neke stvari. Anabela mi je ispričala da to nema veze, da je to bila Andrejeva kombinacija, veza za jednu noć, da se iz toga desilo. I Maja je mlađa od Janjuša deset godina. Ja vas ne razumem

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga