AKTUELNO

Gledaoci izneli svoj sud.

Gosti u večerašnjoj emisiji "Narod pita" su bivši učesnici "Zadruge 3", Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš i Marko Đedović.
U emisiji je prikazan prilog Majine i Janjuševe turbulentne veze.

Ja sad ovo prvi put gledam. Ne gledam inače snimke iz Zadruge. Vide se kakve su situacije, nema šta da ponavljam. Specifična je situacija kad tamo provodiš vreme. Zbližiš se sa nekim, neki ljudi to razumeju. Neću da komentarišem - prokomentarisao je Janjuš prilog.

Foto: TV Pink Printscreen

To je sa moje strane bilo iskreno, sa njegove i ne toliko. Pošto može tek tako da preseče. To je nešto što je prošlo. Ja sam mogla da se vežem i za nekog drugog pa nisam. To znači da sam imala emocije za njega, ali sad se gasi. Ta priča je ostavila veliki pečat - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je čitao tvitove, koji su uglavnom u optužujućem tonu i govore da Maja i Janjuš lažu.

Maja kada je priznala, bilo je sumanto da Maja komentariše Janjuševu ženu, koja je ponižena i osramoćena. Majine priče, Majin poligraf.. Njoj je prekipelo i ona je rekla istinu. Da Maji nije bes proradio prošlo bi sve kao i sa Šopićkom - rekao je Đedović.

U program se uključio i gledalac Nemanja.

Maja i Januš strašno.. To nije bila prava veza. Bili ste neiskreni. Sve je to jeftina gluma. I sa Majine i sa Janjuševe strane. Poligraf ne mora da znači da je tačan. Od početka je sve fejk u toj vezi. Taki je trebao da podrži tu vezi, a posle Maji da kaže što treba. Možda se pomire Maja i Janjuš u Zadruzi 4. Đedoviću ti pljulješ Lunu i Marka da bi ušao u "Zadrugu 4". Imaš li neki dokaz da si podneo krivičnu prijavu? Što si toliko branio Anabelu? - govorio je gledalac.
Imam pečat. Nisam ja branio samo Anabelu, već ono što smatram da je ispravno - rekao je Đedović.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga