AKTUELNO

Još nisu rešili sve razmirice.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Milana Miloševića večeras u emisiji "Narod pita" imaju bivši učesnici "Zadruge 3", Iva Grgurić, Jelena Pešić i Stefan Karić.

U emisiji je prikazan prilog Ivine i Stefanove ljubavi.

Ne zna se šta je mutnije, veza ili klipovi - prokomentarisao je Stefan prilog.

Foto: TV Pink Printscreen

Složila bih se sa Stefanom da je mutno. Sve što sam rekla u Zadruzi pri tome stojim. Emocija o kojoj se pričalo nije mogla imati vrhunac. Neko je na silu mogao da glumi taj period. 20 dana si glumio izvrsno. Ti si samouki glumac, možeš da dobiješ ulogu u nekoj seriji. Moram da kažem, da se ogradim, ja nisam plakala za Marinkom tad, plakala sam za Stefanom. Mene je pred kraj Zadruge realnost uhvatila. Meni je dosta toga smešno, ali smejaću se u sebi. On je meni smešan. Svi ljudi znaju kakvo pismo je slao ocu, šta je radio posle poziva sa ocem, svi mogu da zaključe. Čitajte između redova. Nema potrebe da se vraćam na temu mene i Stefana, ja sam sada u srećnoj vezi - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni kada su bili zajedno postojala je neka zaljubljenost. Ja tu nisam videla emociju ni sa Ivine, ni sa Stefanove strane. Jednu noć sam joj prišla i tešila je. Ja sam saznala da je plakla zbog Marinka, ne bih mogla da svalim krivicu na Stefana. Oni nisu bili jedno za drugo. Ti si u jednom trenutku govorila da voliš Stefana. Ne krivim ni tebe ni njega, ali niste bili jedno za drugom - rekla je Jelena Pešić o vezi Ive i Stefana.

Milan je pitao Ivu i Stefana za odnos sa Lepim Mićom.

Jesi ugasio tviter što je Šopićka došla? To se priča. Ja i Mića smo bili u kontaktu kad smo izašli. On je sam rekao da mu je jasno da sam ja puna obaveza. Treba da izdvojim vreme za osobe koje su bile uz mene, mislim da nisam toliko izgrešila da sam zaslužila takve petosatne uvrede - rekla je Iva.
Što to tebe zanima, što se toliko interesuješ. Mići nikad neću okrenuti leđa, iako su mu svi okrenuli - rekao je Karić.

Autor: S.M.

#Zadruga