AKTUELNO

Miljana je kao i uvek bila iskrena.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Milana Miloševića večeras u emisiji "Narod pita" imaju bivši učesnici "Zadruge 3", Mina Vrbaški, Mensur Ajdarpašić, Ivana Krunić i Bane Čolak. U program se uključila i Miljana Kulić.

Prvo da pozdravim Mensura, iako me još nije zapratio. Hoću Minu puno da pozdravim. Prošla gledateljka je osudila Minu, a 80% učesnica Zadruge su se bavili istim poslom. Mina je jedina koja je ustala i priznala, tako da nadam se da je prestala. Drago mi je što je sa Mensurom. Ponekad su mi ličili na Kseniju Pajčin i Filip Kapisodu. Mensura sam podržavala, on je kao muška Miljana. Razočarala sam se što Mina nije ušla u finale, zaslužila je više kao i Čolak. Mnogi su se ugasili pred kraj. Ana Korać i David nisu me iznenadili što su ispali. Đedović nije objektivan, u 70% nije. Bio je pristrasan prema Ani i Davidu. Imao je par ljudi sa kojima se svađao, sa svima koji su mu klimali glavom, nije se svađao. Doprineo je mnogo rijalitiju, ali bilo je situacija kada je bio subjektivan. Pozdravila bih i Ivanu, a Mensura volim i očekujem u Zadruzi 4 da pravimo šou. Zola mi je zamerio što te pominjem, ali rekla sam mu da te volim. Mislila sam da ćeš ti da pobediš. Za neke ljude se zaboravlja, a Mina se osuđuje, to mi nije jasno - rekla je Miljana pa nastavila

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče ljubavi Ivane i Baneta, bilo je evidentno da će ga Ivana ostaviti. Ona je čula priče, pogledala klipove. On je nju voleo, bio je pažljiv prema njom. Ne volim osobe na koje utiče tuđe mišljenje. Mogla je da ostavi Baneta još dok je bila u rijalitiju. Mislim da je igrala igru. Jeste se dozvala pameti, ali je glumila. Ona kad je izašla napolje, promenila je mišljenje o Banetu. I meni su osporavali vezu sa Zolom, i moja mama. Niko ne može da utiče na moje mišljenje - rekla je Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga