AKTUELNO

Nije mogla da podnese!

Večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita" imamo malo neobičan spoj. Imali su turbulentne veze, ali je samo jedan par istu nastavio i nakon rijalitija. Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić će večeras otvoriti karte, a Ivana Krunić i Bane Čolak će se još jednom sastati oči u oči.

Foto: Pink.rs

Da, ljutito sam se obratio, hteo sam mir, da to sve stane. Nemam ništa protiv njih, čuo sam da fanovi i odustaju od mene, ja to nikada ne bih zbog nečijeg izbora. Ona jeste u besu svašta rekla njima, ali su oni sad počeli ružno da pišu o meni - objasnio je Mensur o blokiranju svojih fanova.
Jeste, uvredila sam ih, ali i izvinila se. Ja sve razumem, ali njihova mržnja prema meni veća je od ljubavi prema njemu. Pomirila sam se da me ne vole. Radila sam neke stvari, gledala u kameru, poligraf, ako njih čini srećnim da me prozivaju, neka nastave - dodala je Mina.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Nama je lepo, želimo da provodimo što više vremena zajedno, on će neko vreme biti ovde, upoznaće ljude koji su dugo uz mene. Sve zajedno i trošimo, sav novac je na jednom mestu - objasnila je Mina njihov odnos.
Tako je. Što se njene majke tiče, i ona je ratovala sa mojim fanovima, ali bilo je to obostrano, mnogo toga se reklo unutra, nisam pričao posle. Živimo sad zajedno u jednom stanu u Beogradu, videćemo da li ću je voditi u Crnu Goru - dodao je Mensur.
Ne volim ovakve njegove odgovore - odgovorila je razočarana Mina.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga