AKTUELNO

Odmah tenzija.

U toku je emsija "Narod pita", a na vrućim stolicama večeras su Stefan Karić i Ivana Šopić, koji su samo par dana nakon rijalitija prekinuli svoju ljubavnu vezu započetu upravo tamo.

Foto: TV Pink Printscreen

Naša ljubav se završila prvi dan kad nisam prespavala kod njega. Ja sam odmah posle Stefanovog izlaska otišla kod njega, pričala sam sa Osmanom najnormalnije. Nakon par večeri sam otišla kod majke i od tada je on druga osoba - rekla je Ivana.
Nisam mogao da joj pružim pažnju koju je ona želela. A meni su se te emocije koje sam imao tamo ugasile, počeo sam da pravim neke filmove, navodno sam prešao u rijalitiju preko trojice muškaraca sa kojima je bila, ali nisam mogao. Znam da mi se to vraća u životu, nisam toliko poštovao devojke, znao sam da će mi se to vratiti. Karma - objasnio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo unutra i radili na bebi, eto, toliko da nisam bio iskren. Bio sam joj potpuno lojalan, ali preko nekih stvari nisam mogao da pređem, iako sam sebe ubeđivao drugačije. Ispalo je da sam razmišljao glavom svih drugih, osim svojom. Ona nije bila iskrena, prvo za Janjuša. A napolju mi je ispričala - dodao je Karić.
Mi smo sada na suprotnim stranama. Ali ne treba da se svađamo, ja mu jesam ispričala za jednu situaciju, ali on sigurno ima iza sebe neke gore stvari - branila se Ivana.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga