AKTUELNO

Haos za haosom!

I dalje je u toku emisija "Narod pita", a našim gostima nije svejedno, dok gledaoci diraju u njihove najbolnije rane ili otkrivaju sve što su se oni trudili da prikriju.

Foto: TV Pink Printscreen

Milena iz Beograda ovde. Ova svađa je prešla granicu. Filip mi je jako drag, ne znam dokle ide njegov prag tolerancije. Nije on došao do svog šestog mesta zbog Ive, jer mnogi njegovi glasači nisu podržali Ivin odnos prema njemu. Ona je zloupotrebila njegovu toleranciju. Ali je on to sebi dozvolio, zato nije žrtva. - rekla je gledateljka.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Slažem se, ja sam sve dopustio. Mislio sam da sam zbog Ivinih glasača došao do svog plasmana, ali sam video kasnije da su to ipak moji glasači ili zajednički. - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Iva je dobro pripremljena ušla, znala je tačno koga da napadne, tako da ona ispadne žrtva, znala je tačno kakav će joj biti svaki sledeći korak. - dodala je gledateljka.
Ne bih se složio da je imala taktiku za mene, mi smo bili do kraja jedno drugom teret. - branio je Filip.
Ti si meni rekla da sam folirant, da li si za deset meseci jednom rekla to? Sada si imala potrebu? Miljana ti j*bala majku u Zadruzi 100 puta, nego si došla ovde, kao da si ti zgazila sve! - vikao je Mića.
Tebi je ovo šesti rijaliti, a nisi izržao do kraja, ti možeš sada da okačiš to na svoju vodenicu, ja sam rekla za nju! Ja znam da tražiš sada razlog da m enapadneš, ja sam rekla to samo za Miljanu, a ne za kolektiv. Ja sam pobedila, a njoj je šesti rijaliti i nije pobedila. Noj sam se i obraćala, rekla sam u rijalitiju - uzvratila je Iva.
Ovo je televizija, ja nikome ne dozvoljavam da me pravi budalu, kao tebe, tebe ponižava sve vreme! To je mje mišljenje, ja to pričam sve vreme i kada sam ja to njoj rekao, ona je rekla da joj se može! - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ti si je pitao što se obraća tako Miljani, ona tebe nije ni spomenula, ona te je navela kao prijatelja u rijalitiju Miću - ubacio se Filip Đukić.
Ma ja osuđujem svaki njen postupak koji je loš, ovo je priča provokatora! Što joj nisi rekla: ,,Miljana, za razliku od tebe, ja sam pobedila, a ti nisi"? Problem je što ti ne primetiš ništa! Ja nisam lud, a na to dodaš rečenicu tu, ponašaj se prema meni normalno, ja nikada prema tebi, iako imam poptuno pravo, nisam glumio veličinu. Takve kao ti se ne uče pameti, od sada kada mi se budeš javila, ima da mi pereš ruke narednih 15 godina, ja sam vama, takvima kao ti dozvolio da budete šampioni. Sram vas bilo više! Ovo je priča ološa, j*bu se, šmrču, drogiraju se. Da li si ikada šmrkala kokain? - nastavio je Mića.
Nema potrebe da to odgovaram - nije želela da odgovori Iva.
Sve si najgore radila! I ti držiš moralno slovo, devojko, pobedila si i ima da trpiš svaku kritiku! - uzvratio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: M.I.

#Zadruga