AKTUELNO

Nije više htela da ćuti!

U večerašnjoj emisiji ,,Zadruga - Narod pita" gosti su Milica Kemez, Miroslava Mima Živković i Bora Santana koji su odlučili da progovore o svim dešavanjima koje smo pratili proteklih deset meseci tokom trajanja ,,Zadruge 3". 

Foto: TV Pink Printscreen

Mima, šta se dešava sa tobom i Ivanom Krunić, rekla si da ne želiš da je vidiš i čuješ za nju? - upitao je Darko.
Ko je Ivana Krunić? Ja ne poznajem Ivanu, to sam iz srca rekla. Mislila sam da sam je poznavala, pitajte njenu mamu, ona najbolje zna kakva je ona. Ne želim da pričam o njoj, ja sam već pričala o njoj, ne znam šta da kažem. Ivana treba da peva, lepo peva i to je to - rekla je Mima.
Mima, znaš da te je pratio glas da si imala toliko drugarica - nastavio je Darko, te se Mima nadovezala.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, ja sam lezbijka, sad sam se zaljubila u Milicu! Ona mi se najviše sviđa! Bila sam zaljubljena u Mionu, čak mi se i Dušica Jakovljević sviđa! Ima mesta u autu za tebe Mico! Ako ne uspe sa Borom, onda ćemo naći i momka, moderan je svet, ko zna šta nosi noć, a šta nosi dan. Slomile su mi srce - bila je ironična Miroslava.
Kad bih ja pričala šta je meni pričano i bez bubica, ali ja ću ostati do kraja. Što se tiče Mione, ja njoj želim svu sreću, ne vidim je pored sebe kao drugaricu, jer treba dosta da uči. Čule smo se, javila mi se posle Zadruge, prva mi je pustila poruku, što je lepo od nje. Što se tiče Ivane Krunić i njoj želim sve najlepše od srca. Što se tiče Jelene Pešić, nikada nismo bile prijateljice. Ja nisma imala dugo momka, nisu znali šta će, pa su rekli da sam lezbijka. Ja sam rekla zašto nemam momka, ja sam emotivna, na mene nikad niko nije podigao ruku. A sve mi se nadovezivalo... Ja sam ušla malo tužna i depresivna, na kraju je poenta, mislite da li sam lezbijka ili da li imam momka, da li ću da se udam ili sam trudna. Ali moje valjanje po krevetu niste videli, ja to čuvam za svoja četiri zida - bila je jasna Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga