AKTUELNO

Žestoka noć!

Marko Đedović uključio se uživo u emisiji ,,Zadruga - Narod pita" kako bi se sukobio sa Miroslavom Mimom Živković, sa kojom je poznato da nema lep i korektan odnos još od ,,Zadruge 3".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ništa nisam ružno rekao - rekao je Đedović.
Jesi, zar nije ružno to što si mi rekao da sam seljanka što sam došla, ti jesi novinar, ali ja sam kao zapeta puška, samo te čekam. Ti beogradski pacove, ti možeš samo da mi se sagneš! TI si bruka za novinarstvo, ti si katastrofa od čoveka! Mene je sramota da pričam sa tobom! Ceo Pukovac je tu - urlala je Mima.
Eto Mima kako predstavljaš svoje selo, nemaš poštovanja prema ljudima koji pozovu! Pravila si lažne frke i hvatala na jadnu patetiku - odbrusio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Beži sotono! Idi vadi đavole bre! Ljubim te Mare - urlala je Mima po studiju.
Hoću da pozdravim Boru puno i sinoć smo sedeli, zna da ga podržavam, zna da se ne slažim sa mnogim stvarima, što se Milice tiče, ja sam njoj rekao sve šta sam imao. Ja mišljenja nisam promenilo mnogo. Što se tiče ove budaletine (Mime) ne mogu više da pričam! Mene ljube mnogo lepši ljudi od tebe - uzvratio je Đedović.
Ja da se izvinim čoveku koji mi je udario šamar? Takvom čoveku nemam šta da se izvinim! On je prvi taj koji je skočio na mene. To za šamar sam njemu oprostila - rekla je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga