AKTUELNO

Iskreno o svemu.

U toku je emisija "Narod pita", a večerašnji gosti su Milica Kemez, Bora Santana i Mima Živković. Oni ove večeri otvoreno pričaju o svim dešavanjima tokom Zadruge 3, ali i šta ih je sačekalo nakon izlaska iz rijalitija, a odgovaraju i na škakljiva pitanja gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Baš su mi dragi vaši gosti. Milica mi je najdraža. Bora je naš, već ga znamo odavno, a Mima je pravo osveženje. Čestitam Milici i Bori što su održali svoju turbulentnu vezu. Milicu bih pitala zašto ne iskoristi pravo da bude srećna? I šta misliš, koji je par bio najiskreniji? - pitala je gledateljka iz Beograda.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledaoci su videli dobrotu u meni, za razliku od nekih učesnika koji su videli neko zlo. Potonula sam tamo, ali bar nisam glumila. Konačno sam završila sa svojom proslošću. A najiskreniji par, Šopićka i Karić. Ali su morali da trpe posledice Ivanine prošlosti. Oni jesu raskinuli, ali mislim da su imali obostrane iskrene emocije - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Boro, da li si ti svestan da si našao pravu i iskrenu ljubav, ali da moraš da smiriš svoju narav? - pitala je gledateljka Boru.
Znam da je to istina, svestan sam da smo mi jedno za drugo, ali je ona trenutno nesnađena - odgovorio je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Da ne zapostavim i Mimu. Želim iskreno mišljenje o Marku Miljkoviću i Đedoviću - dodala je gledateljka.
Marko je tamo mene prvo oduševio. Cenim ga i poštujem, a mislim isto što sam mu rekla. Imao je velike greške, ali ih je i priznao. Njegov problem je ogroman ego.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga