AKTUELNO

Nikome se nije nadao da će se ovo desiti!

U nastavku emisije ,,Zadruga - Narod pita" naredna gledateljka je imala reči hvale za Maju Marinković i Ivanu Šopić, ali isto tako nisu izostale ni za Marka Janjuševića Janjuša.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Kod Ivane mi je zasmetalo to što je Ivu nazvala budaletinom, smatram da jednoj dami ne priliči takav rečnik, ako je ne gotivi već, trebala je samo da kaže da ne zna ko je i da joj čestita na pobedi. Što se tiče nje i Stefana, ja njih ne vidim zajedno, naćiće ona sebi jakog muškarca, Stefan njoj ne pristaje, ona je jaka, ima veliki vokabular i treba joj jači mušakarac, Stefan nije za nju. Što se tiče Maje, želim da te pozdravim, lepa si kao lutka, to ti moram reći. Šta da ti kažem, ja imam ćerku koja je mlađa od tebe godinu dana, nisi trebala to sebi da dozvoliš, kako je rekao Taki, bila si peta, a sada si izašla kao ljubavnica. Imala ti samo lepih momaka, Mateja... Nisi trebala sa oženjenim čovekom, ja sam prevarena žena i znam možda kako se Janjuševa žena oseća. Janjuš, on je kralj, čovek koji vara i bude mu prevareno! Ja sam prelazila, nisam prešla, boli još uvek, prošlo je godinu dana, ali nije me prevario sa jednom, nego sa 10, 12, prešišao je i Janjuša. Ko jednom prevari, prevariće opet, ko jednom udari, udariće opet - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam u tom trenutku potpuno poludeo. To je živa istina! Možda znači da sam poludeoi za njom ili psihički. Više mislim da sam psihički, koliko mi je bila draga, a sad ne mogu da verujem šta sam sebi dopustio - ubacio se Janjuš.
Ako gledamo to unutra, kako čovek može da bude intiman nakon toga sa mnom? - bila je oštra Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga