AKTUELNO

Posle javne prevere, ovo su reči koje su dobili od bližnjih.

Maja Marinković, Ivana Šopić i Marko Janjušević Janjuš prokomentarisali su prvi susret sa svojim porodicama, što su svi čekali da čuju.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja mama je i danas ljuta na mene, ja sam obavila razgovor sa mamom, jer sam mislila da sam najpametnija. I rekla mi je da sa nekim zauzetim ne uđem u odnos i da nemam intimne odnose. Ja sam njoj rekla da li je realno da me smatra budalom, ali Bože moj. Život ti uvek udari šamar. Zamerila mi je te neke odnose, naravno, sve se to stišalo, imamo najnormalniji odnos, to je poljuljano, ali niko ne može da rastavi majku i ćerku - ispričala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je Janjuš dodao da li je imao kontakt sa Majinim ocem Takijem.

Nismo imali kontakt, ne zanima me, da uopšte razmišljam o tome, stvarno me ne zanima, rekao sam šta mi je prioritet sada - rekao je Janjuš.
On je držao svoj stav i dalje nema lepo mišljenje o tome što se desilo između Janjuša i mene, on mene nije vaspitavao da uradim takvu stvar. Vodi računa šta pričaš, jer pričam o mom ocu, to što ti lažeš, to je tvoj obraz, odnosno đon - odbrusila je Maja.
Ja ovo ne mogu da slušam, ali moram, mala, samo te molim promeni sandale - provocirao je Janjušević.
On nije vređao Janjuša, rekao je samo kako nisam našla normalnog dečka koji je slobodan, da me ceni i da me poštuje. Pitao me je prvo šta sam ja na njemu videla, nije mogao da veruje. Ja sam njega branila, čovek je stvarno ostao u šoku - ispričala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: O.B.

#Zadruga