AKTUELNO

Maja se slaže da je Janjuš igrao na kartu žrtve.

U večerašnjoj emsiji "Narod pita" na televiziji Pink, gosti su učesnici "Zadruge 3", Marko Janjušević Janjuš,Maja Marinković i Ivana Šopić.U program se uključio Petar iz Beograda.

Krenuću od Janjuša. Jesi li svestan da si uništio jednu mladu devojku? Devojka nosi krst ljubavnice. Misliš li da tvoja greška nikog nije koštala? Kako je nisi terao kad ona ima sukob sa svojim ocem? Kako ćeš sutra objasniti svom detetu? On je bio i sa Majom i sa Ivanom, a glumi žrtvu - rekao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da nikome nisam uništio život. Život je nešto što ide dalje. Moja greška je koštala mene, i za koga ja mislim da je koštala. Nikoga nisam terao da radi bilo šta. Znam da je istina da zbog mene nije imala sukob sa ocem. Oni su se pomirili. Nemaš pravo da mi pominješ decu - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

On je uništio sve oko sebe, svoju porodicu, svoje dete, obrukao je sve svojim postupkom. Ja sam se protivila svom ocu kad je bio protiv tebe. Janjuš je lažov, on svojoj ženi kojoj je govorio da toliko voli, uradi joj tu stvar. Šta bi meni tek uradio, dođe i glumi žrtvu. Možeš da imaš odnose ujutru, a posle "au, druže šta me snađe" - rekla je Maja.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga