AKTUELNO

Gledalac je imao reči hvale za Eda i Draganu.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditeljke Dušice Jakovljević večeras u emisiji "Narod pita" imaju učesnici "Zadruge 3", Dragana Mitar i Edis Fetić.

Dušica je pitala Draganu i Eda da li im smeta sve što ih gledaoci pitaju, iako su sami pričali o mnogim stvarima, kao i o automobilu.

Ja ne komentarišem to. Ja ne gledam tuđe stvari. Pogrešila sam jer sam dala svoj život transparentno. Sada krijem sve, kao zmija noge. Hoću da ostanem nedorečena, to mi je cilj. Bolje da ostavim neke priče na pola, pa da ostavim ljudima da maštaju. Ja sam spomenula to, ali nisam potencirala. Moraću da angažujem nekoga da odgovara na pitanja na Instagramu - rekla je Dragana

Foto: TV Pink Printscreen

U program se uključio i gledalac iz Novog Pazara.

Dragana je zaslužila pehar, može da dođe u Novi Pazar da ga uzme. Ona je od Eda napravila brend. Dragani su ovde otvorena vrata. Nikad neće biti osuđena. Voleo bih da Dragana stekne utisak da je Pazarci vole. Edo treba sve zadrugare da pozove u Novi Pazar. Dragana ne treba da pominje loše Eda, ljudski su se rastali, treba oboje da nađu zajednički jezik - rekao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Edo je sportista koji predstavlja grad - rekao je Edo.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga