AKTUELNO

Uzburkali strasti.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditeljke Dušice Jakovljević večeras u emisiji "Narod pita" imaju učesnici "Zadruge 3", Dragana Mitar i Edis Fetić.

U emsiji je prikazan prilog veze Vladimira Tomovića i Dragane. Dragana je prokomentarisala prilog.

Sve vreme sam gledala u telefon, ali odgledala sam sve napolju. Sad mi je smešno, ravnodušna sam prema tome. Meni je Vladimir bio greška u rijalitiju. Ja sam mislila da će od nas nešto biti kad sam imala haos. Kada sam nešto očekivala od njega to nije ispalo kako sam htela. Mislila sam da on neće učiniti neki korak. Mislila sam da je bolje što sam se sklonila od oženjenog čoveka koji ima troje dece. Ja sam najgora, pa sam najgora. Imali smo svađe, nismo se slagali za neke stvari. Niko se nije pitao kako je meni kad sam bila rasčistila svoj život. Ja ni dan danas nisam otišla u Novi Pazar, nisam išla da šetam njegovoj ženi ispred nosa. On (Edo) je dolazio u Beograd. Kod mene je sve transparetno. Treba da se naučim da je bolje neke stvari prećutati. Neke stvari nisam želela da komentarišem. Ovoj temi ne bih davala značaj. Ovo je bilo dve, tri nedelje, a ima toliko klipova. Nekad se pitam da li je pametnije ući u vezu sa slobodnim čovekom ili sa ovim. Na kraju smo došli do toga da ni ne znamo kad smo bili zajedno. U jednim momentima on je sa njom, ona izbacuje slike sa njim. Žena je tokom celog našeg odnosa izbacivala na Instagramu njihove slike. Siniša i ja ne možemo da se poredimo sa njihovim brakom, jer je on imao devojku, živi u drugom kraju grada. Svako živi svoj život - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene to ne dotiče, to je ona radila. Ako pričam o tom dostojanstvu, to je bilo sa njim, ne sa mnom. Ovo mene opravdava. Mi smo tad bili u svađi. Ona misli da se tako rešava problem. Žena je otišla od mene. Kad je Zilha otišla od mene, Dragana je otišla od Siniše. Ne znam što se potencira da sam ja oženjen, pa i ona je bila udata. Ja sa Zilhom nisam bio na moru. Zilha je mene ispratila u Zadrugu, ali nismo se ni grlili, ni ljubili. Ja nisam sedeo tada na zadnjem sedištu, nego na prednjem. Držao sam ruku preko njenog kolena. Mi ćemo uvek biti najbolji prijatelji, pre svega jer imamo decu. Uvek ću imati kontakt sa njom, kao što i Dragana ima sa Sinišom. Zilha ne živi sa mnom. Mi kad smo se razdvojili nije bilo slika. Ja sam kriv za sve. Ona je ušla udata, ja sam ušao oženjen. Logika je na četvrtom mestu, a mogućnost na sedmom. Ne isključujem mogućnost da se pomirimo - odgovorio je Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga