AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

U večerašnjoj emisiji ,,Zadruga - Narod pita" gosti su Jovana Tomić Matora, Marko Đedović i Gagi Đogani, koje je ugostio voditelj Milan Milošević

Tenzija u studiju dostigla je vrhunac, a gosti su nakon odgledanog video-priloga iz ,,Zadruge 3" o svađi Gagija i Đedovića, akteri su prokomentarisali.

Nisam znao detalje, znao sam da je sve laž, Mirko je ovo sve ispričao za stolom i stegao me je jednom za ruku da ne ispričam sve. Gagi ti si rekao da si joj lupio šamar - rekao je Marko.
Ja to nikada nisam uradio, ja stojim iza toga da nikada Anabeli nisam udario šamar - pravdao se Gagi.
Zajednički ljudi koji su poznavali Mirka i Anabelu znali su te stvari. Pričao sam da oni nikakvi prijatelji nisu, videli ste njihov odnos, ono nije prijateljski odnos. Ja o tome kada sam pričao da nikada nisu bili prijatelji, vi ste se tako predstavljali - odbrusio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

On se predstavljao tako, nisam ja. Ja sam Mirka doživljavao u Zadruzi kao najbližeg, štitio sam ga, kao što je i on mene. Kao prijatelj se postavio prema meni u Zadruzi. Ja sam se postavio maksimalno korektno prema njemu - ubacio se Gagi.
Priznajte koliko ste bolesni do kraja! Priznajte ko ste i šta ste! Ti mrziš svoju ćerku zbog ljubavi prema Marku - tvrdio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga