AKTUELNO

Ne može da prihvati da je neko toliko mrzi.

Naredna gledateljka je pohvalila Lunu Đogani, a onda se ona dotakla neprijateljstva koje ima sa Markom Đedovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam zbog Lune počela da pratim Zadrugu, čestitam i Marku na drugom mestu. On je za nas pobenik. Luna je dete odraslo kod vas na televiziji i dete Pinka. Izrasla si u prelepu mladu ženu, mi smo podrška koja nikad nikoga nije pljuvala. Ja bih pitala Anabelu kako neko ko ti dete naziva "genetski otpad" može da te uveseljava i da ti bude prijatelj - pitala je gledateljka.
Neću da komentarišem - rekla je Anabela.
Nemam ništa protiv tog druženja, ali to dizanje njega u nebesu, on nikada nije bio realan kad sam ja u pitanju. On ima ogromnu mržnju prema meni, pratio je svaki moj pokret, taj pogled je imala i Saška Karan. Ti možeš nekog da osudiš, ali ne možeš da ga mrziš kad tebi ništa nije uradio. Da ga mrzim i da ga vređam zato što ga ne podržavam. Ona je sinoć rekla da je on uveseljavao, a onda joj se on zahvalio i provukao mene. Onda je u emisiji sinoć sve vreme pljuvao, pored na primer Maje i Janjuša. Da budem najbolja na svetu, oni će mene da komentarišu. Mogu da razumem unutra, a sada si napolju treba da budeš srećan i da dišeš punim plućima, on svaki dan bar jednom u storiju mene pomene. On hoće na finalu da se svađa sa mnom i sa tatom. Ja nemam mržnje, ja bih njemu pomogla, prišla, dala bi mu ruku, a on bi mene gurnuo u jezero da me nema. Ja to ne razumem. Daleko sam od savršene, ali nisam loš čovek, svakome bih pomogla, svi su mi zamerili što sam mu pružila ruku i izvinila sam mu se. A on me je posle sat vremena sa Pešićkom pljuvao. Takav čovek ne može da bude dobar čovek. To je isto radila njegova drugarica Saška, ona je pozivala na javni linč mene, to nisu dobri ljudi, kad imaju toliku mržnju, da pozivaju na nečije ubistvo, za mene to nije normalno - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo prevazilazi sve granice ljudskog, bespotrebno sebi nanosim bol, ne mogu da prevaziđem neke stvari, ako to neko ne može da shvati, žao mi je. Radila sam šta sam osećala, ne zarad rijalitija. Ovo bi bio moj pozdrav, nema potrebe više da dolazim - istakla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Zadruga