AKTUELNO

Žestoko!

Naredno uključenje u emisiji ,,Zadruga - Narod pita" bila je podrška Anabele Atijas, a preko puta nje bila ja njena ćerka Luna Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da Luna nije u konkurenciji sa svojom majkom. Znam kroz šta je Luna prošla i znam kako se Anabela osećala pored Gagija. Anabela zna šta se desilo jednoj devojci, koja je imala sličnu situaciju. Žao mi je što Anabela nema toliku podršku i što ne može niko da je razume. Ona ne može svoju majku da vidi očima, a to treb ada bude na prvom mestu, pa sve ostalo. Ona se tako ponaša i nije pokazala suprotno i svoju hrabrost. Smatram da ti si devojka koja nije zrela i mislim da treba da razmisliš o nekim stvarima o životu, ipak te je ona rodila. Tvoja majka je namučena i propatila je mnogo toga u životu. I imam jedno pitanje za Lunu, zašto si izbacila iz spota jednog dečka iz spota ,,U ljubavi luda"? Nije razlog Marko? - upitao je gledalac.
Pa produkcija spota ga je izbacila, to nisam bila ja, nisam ja montirala spot. Kad sam pitala na kraju zašto nije tu, rekli su mi da nisu bile dobre scene - ubacila je Luna.
Da li ti je taksista oprostio Gastoza? - upitao je gledalac.
Ne znam ko je taksista, ja se samo vozim sa taksistima, ne družim se - odgovorila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga