AKTUELNO

Nije htela više da ćuti!

Anabela Atijas i Luna Đogani odgledale su video-prilog sukoba Marka Miljkovića sa svojom devojkom na veliki hrišćanski praznik tokom boravka na velelepnom imanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Realno smo dno dna, svi zajedno! - rekla je Anabela.
Ja sam taj dan bila raspoložena, jer sam znala da se farbaju jaja, ja sam njoj prišla, jer pre toga nismo dve godine bile za Uskrs i posle sat, dva bio je ovaj haos. Ja sam tu, kao i uvek izbukla najdeblji kraj. To mi je bio najgori dan - rekla je Anabela.

Potom se u emisiju uključila verna gledateljka Pink televizije i ,,Zadruge" kako bi porazgovarala sa večerašnjim gošćama.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna mogu da ti kažem da sam preponosna na tebe, izrasla si u jednu damu i mudru devojku. Imaš čoveka pored sebe koji te obožava i koji te nikada neće prodati i izdati. Imam nešto i da ti prebacim naravno, jako me nerviraš kada kažeš da si sve pogrešila, ovo, ono, da si sve pogrešno uradila. Svi mi grešimo i iz toga naučimo neke stvari, ali ono što hoću da ti kažem, to što kažeš da te grize savest, jer si uvukla svoje u Zadrugu, nisi, jer da nisu hteli da uđu, ne bi ni ušli. Grešio je i Marko, iako ja vašu ljubav podržavam. Ti si mlada, imaš još puno da grešiš. Moje pitanje za Anabelu je ovako, rekla si da očekuješ da se Marko tebi izvini, šta misliš, da li ti njemu treba da se izviniš posle šutiranja, bacanja za vrat i psovanja majke? Šta misliš da li treba? - upitala je gledateljka.
Nemam komentar na ovo, ne želim, imam pravo - bila je kratka Atijasova.
Ja ću samo da se zahvalim na svim lepim rečima, neću to da komentarišem, to je njihovo - dodala je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Rijaliti Zadruga