AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U emisiji ,,Zadruga-Narod pita" Anabela Atijas i Luna Đogani prokomentarisale su njihove fanove, koji su prešli granicu. Voditelj Milan Milošević uveo je u priču, budući da se prošle noći komentarisalo o pretnjama koje su uputili fnaovi zadrugara voditeljki Dušici Jakovljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo znale satima da pričamo, ona je mene tešila, ja nju, kroz prvu Zadrugu! Meni je samo žao što ljudi koji podržavaju Lunu, ako je vole toliko, ne znam samo u kom momentu bi Luna volela da moja sahrana bude za dan, dva - rekla je Anabela.
Ja ih ne priznajem kao moje fanove, ti znaš da ja to ne podržavam i ja to ne bih nazivala fanovima - dodala je Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Prave mi umrlice, da gorim u paklu, ja ne znam gde ćete bi ljudi. Sve i da Luna mene mrzi najviše na svetu, ona ima dve sestre - dodala je Atijasova.
I meni su svašta pričali, pretili su mi, nameštali su mi da sam sa Gastozom... Svi fanovi koji žele da posvađaju majku i ćerku i žele da vide da smo u lošem odnosu, to nisu fanovi. Ja ne mogu da verujem da se moji fanovi prepucavaju. Ja uključujem Instagram i stižu mi pretnje - izjavila je Luna.
Nama svašta prete, evo otkrilo se ko je pretio Dušici, taj čovek meni preti već tri godine, to je tvoj fan Luna, ali ja sam to odmah blokirao, ja to više ne slušam - ubacio se voditelj Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga