AKTUELNO

Žestoko!

Još jedna gledateljka se uključila večeras u emisiju "Zadruga - narod pita" u kojoj gostuju Tara Simov, Mateja Matijević i Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Đedoviću treba orden dati. Jako mi je bilo drago da slušam i da gledam face osoba koje ne kapiraju šta on govori. Tara, dušo, preslatka si, borila si se kao lavica za ljubav. Mateja, i ti si jako dobar dečko, pokušali ste, ali znate kako se kaže ili ide ili ne ide. Bili ste jako slatki, na ove uspomene su mi suze krenule na oči. Zaljube se u nas vrcave, a onda im smeta, a Tara hoće sve sad i odmah. Mateja je totalno smiren. Ali oni su meni za sve ostale hladna voda. Ja bih da dam orden časti našoj presvetoj Maji koja je iskrena, časna, poštena, devojčica, i šta je uradila, bez trunke blama, srama, a još mi je gori Janjuš koji je sve upropastio, pa čak nije imao hrabrosti da ustane i da kaže to javno. Baš se pitam da li su zajedno napolju - rekla je gledateljka.
Ja koliko imam informacije on čeka odgovor od supruge, pa će da vidi šta će sa Majom - rekao je Đedović.
On je mnogo puta zabrljao. Što se tiče devojaka u Zadruzi, Taru ću da isključim jer je mlada. Nije mi jasno kad brane Lunu, njena svaka druga rečenica je: "Ja sam patila što su moji ravezdeni", devojko ti si razvela dvoje ljudi u prvoj sezoni. One panike, histerije, Anabela se trudila da sakrije to od dece. To padanje, histerije, i to da kaže ocu to što kaže ili majci, da im svašta kaže i onda joj Marko priđe i zagrli je, ona ne vrišti, ne plače, ja to ne razumem. Meni to sve deluje na privlačenje pažnje. Setimo se da je vrištala sa jednog kraja dvorišta na drugo, on joj prišao i u roku od dva minuta je prestala da plače kad joj je on rekao: "Ako ne prestaneš, otići ću". To je bezobrazluk, skretanje pažnje, neka budem gruba i odvratna. Svi smo imali ljubavnih problema, ja sam imala promašaja, ne mogu da ih nabrojim, ali šta da li sam lomila po kući, to je klasičan bezobrazluk. Kad se setim Maje onog bacanja, Dragane ono polivanje. Svaka devojka koja mi padne na pamet, svaka je sve gora. Maja je napravila takvu scenu zbog kučeta, ja bih je istukla dobra. Takijeva ćerkica koja ima stanove, prelep život, princeze, tako se predstavljale... Zadruga im je pružila lep život i dođu i polivaju se. Ja mislim da to napolju ne bi tako prošlo, lomljenje stolova, bacanje flaša u glavu. Mina, haos. Onako lepa i zgodna devojka, da skače, preskače, da li će neko doći i reći: "Odoh ja da se ubijem", neće ili će uraditi ili neće. Maja je samo htela kadar, posle je to prešlo u neku bolest. Što se tiče Lune, to je ponižavajuće za jednu mladu devojku, koja je počela i karijeru - dodala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

To su budalaštine klasične kad kažu karijera, oni su se istripovali, znamo da nemaju posetu na nastupima. To nije karijera, to nije popularnost, to su tri babe i dve žabe - rekao je Đedović.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga