AKTUELNO

Da li će je poslušati?

Gledaoci su se i večeras uključivali u emisiju "Zadruga - narod pita" gde gostuju Marko Đedović, Tara Simov i Mateju Matijevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam za Anabelu navijao. Luna je dosta grešila, trebao je da brani svoju majku. Ali se ne slažem sa svim Đedovićevim stavovima, navijao sam za Anabelu, ali i za Gagija. Fanki G najveća naša grupa. Ne može Marko Đedović da kaže tavko nešto za takvu grupu, to se i dalje sluša. Hteo bih da pitam Đedovića da li bi pre bio Gagi ili Milan Milošević - pitao je gledalac.
Ja sam ja, i najbolje se osećam u svojoj koži, ali Milan je divan čovek, a Gagi nije ni čovek nego neki oblik koji bitiše na planeti - rekao je Đedović.
Ja bih da pozdravim Mateju i Taru, bili su jedan od boljih parova u Zadruzi, šteta što su raskinuli - rekao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja da sam se osećao loše, ja bih izašao, ne bi me 550 hiljada evra zadržalo. Ja sam vrlo stabilan. Dve godine ranije bio sam u velikim zdravstvenom problemu, mislio sam da sam izgubio ovakvog Marka, ali tamo sam vratio tog starog Marka koji nije nervozan, nije naduven, psihički sam vratio Marka, poradio sam na egu i na samopouzdanju. Sestri sam napisao da se nadam da se mama nije propila od oduševljenja kad vidi kakvog sina ima - rekao je Đedović, a onda se još jedna gledateljka uključila.
Tara digni glavu, mlada si, molim te, za ljubav se ne moli, ti treba da budeš nečija princeza. Mateja, spusti ego, mlad si, ne gasi se ljubav tako lako, uživaj u ljubavi sa devojkom koja mu pruža, ako je bila prava ljubav ne gasi se tako lako. Đedoviću, druže, prijatelju, znaš li koliko sam kidala živce kad kreneš sa onim mutavim Gagijem, meni je više od Đoganija muka i zlo, ne znam ko može da podržava čoveka koji je bio takav zlotvor prema ženi. Meni se želudac okretao kada je Anabela objašnjavala kakve je batine dobijala. To nije ljudsko biće za mene. Moj favorti su bili Anabela, Mirko, Đedović, Zorica, sasvim normalni ljudi. A Luna, onaj rečnik, ono je katastrofa i to kukanje, imate da jedete, da pijete, da se zezate... Đedoviću glavu gore, svaka ti je bila na mestu. Što se tiče Bore, ja nemam želudac za njega, šta si ti umislio da si, ne znam šta je onoj Milici trebalo. Bora, Bane od njih mi je muka - rekla je gledateljka.
Divna jedna žena, na ulici ovako ljudi reaguju na mene, a na Instagramu su ti pljuvači. Govorili su mi da su ostali da gledaju jer su napokon čuli drugačiji stav - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga