AKTUELNO

Susret sa realnim životom.

Nakon brojnog polemisanja i nagađanja o njenom trenutnom odnosu sa cimerom i bivšim dečkom, Matejom Matijevićem, Tara Simov je odlučila da stavi tačku na spekulacije i otkrije za portal Pink.rs kako zapravo stvari stoje.

Foto: Jelena Simonović

Prvo, istakla bih da se još nisam navikla na tempo spoljnjeg života, ležem kasno, ustajem rano, kao i u Zadruzi. Što se tiče mojih, očekivala sam da su me se odrekli, ali nije tako, imam njihovu podršku i na tome sam jako zahvalna.

Naravno, nakon jučerašnjeg Tarinog storija na Instagramu, nismo mogli da zaobiđemo temu susreta sa Matejom.

Da, videli smo se, to je taj dogovoreni razgovor koji smo imali, ali ništa sem toga se nije dogodilo. Niti jedan zagrljaj, dodir, ništa. Razgovarali smo o svemu i stavili tačku na odnos, na sve. On je rekao da je pregledao neke klipove i da je razočaran mojim ponašanjem, a onda sam odlučila da pogledam i ja i, mogu ti reći, i ja sam razočarana. Nisam imala prilike u Zadruzi da vidim neke stvari koje je on radio... Na primer, videla sam da se grlio sa Draganom Mitar na jednoj žurki, kada sam ja otišla ranije na spavanje. Ali, ja to sad ništa njemu ne mogu da zameram...

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, s obzirom na to da smo i u rijalitiju bili u prilici da slušamo njihove ovom slične razgovore, ostavili smo prostora da se to opet promeni.

Ne, sada je konačno. On je rekao da su mu se ugasile emocije. Ovo je drugačije, sad je realan život, a on nije iz javnog sveta, na njega utiče svaki komentar, svaka poruka, ja to ni ne čitam. Razočarana sam, iskreno, nije to čovek koga ja poznajem, veruj mi, imala sam utisak da sedim sa nekim drugim Matejom.

Zatim, za kraj, Tara je otkrila da, iako je u svakom planu imala Mateju i da je zamišljala svaki momenat sa njim, posvetiće se sebi, prvenstveno zdravstveno, onda fizički, a otkrila nam je i da se nešto "kuva" u njenoj budućoj muzičkoj karijeri.

Foto: Jelena Simonović

Autor: M.I.

#Zadruga