AKTUELNO

Iva kaže da je najbolje biti iskren.

Iva Grgurić večeras je gošća u specijalnoj emsiji "Intervju sa pobednicom" na televiziji Pink.

Voditeljka Dušica Jakovljević pitala je Ivu kako se nosila sa komentarima da je sponzoruša i da li je mislila da će se otarasiti tih epiteta.

Mislila sam da ako kažem, da će se zaboraviti. Zadrugari to nisu ispuštali iz ruku, u svakoj svađi su samo to koristili, znali su gde treba da me ubodu. Taman kad pomislim da je stalo, uvek je sve izlazilo na površilo. Trpela sam to. Nikome ne preporučujem da krene tom stranputicom. U ovom surovom svetu svaka druga devojka se nalazi u mojoj situaciji. Učite iz mojih grešaka. Ja sam se promenila i mnogo sam jača.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip je tu bio prisutan, on je osetio na svojoj koži. Ni on nije mogao da podnese, a znao je samu srž. Pred kraj nisam mogla više da izdržim, a Filip je bio tu uz mene i davao mi je snagu.

Foto: TV Pink Printscreen

U emisiju se telefonom uključuju i gledaoci. Sreću da dobije liniju imala je i Gordana iz Beograda, poreklom iz Zagreba, koja je imala samo reči hvale za Ivu.

Zbog Ive sam počela da gledam Zadrugu. Ona je stajala stoički i podnela sve. Mlada i lepa žena, koja je podnela sve. Ja sam isto zarad ljubavi došla u Srbiju. Što se tiče serijala, dobro je to sve. Ljudi se malo iznerviraju, pokažu neke delove ličnosti koje ne treba. Filip je super, pozdrav za njenu majku. Bilo mi je žao Janjuša, izgubljena Maja, pa njen otac.. Maja je za mene dete, mlada devojka, simpatična. Ne vidim za njih budućnost, ona treba da proživi mladost. On je za rijaliti, on voli žena. Postoji i druga strana, on ima ženu i dete. Ne vidim produžetak te veze. Ona nije svesna svega, suviše je mlada. Fali joj uloga majke tokom celog života, to je ključ. Ona ništa nije shvatila, nema spoznaju o takvim stvarima. Bilo mi je teško da gledam i Majinog oca sinoć. Svaki roditelj, bez obzira šta dete uradi, on je otac. Mislim da će vreme učiniti svoje, i ako je to zaista to, da će joj oprostiti - rekla je Gordana iz Beograda.

Gledateljka je pitala Ivu, kada će u Zagreb, i kada će ponovo za Beograd.

Planiram da idem za tri, četiri dana. Planiram da dolazim zbog Filipa, za par dana očekujte moj dolazak za Zagreb- rekla je Iva.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga