AKTUELNO

Da li se ovo očekivalo?

Sledeći superfinalista koji je napustio "Zadrugu 3" je Lepi Mića koji je zauzeo 14. mesto. On se pozdravio sa svojim cimerima, te je došao u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mislila između Mime i Miće, mislila sam da će pre Mima, ali drago mi je, jedva čekam da vidim Miću u studiju - rekla je Dragana.
Nisam došao u sukob sa Stefanom, mislim da neke stvari nije trebalo da priča, on je dobar dečko. Nismo se posvađali, samo mislim da neke stvari ne kapira. Ivana je dosta uticala na njega, zaljubio se, vole se i tad se gubi rezon. Ako gledamo stvari koje su skrnavili, tu su nezasluženo Maja i Janjuš, ali to je volja naroda, neka, ja to poštujem, Zadruga je posebna priča i niko ne zna šta se vrednuje. Ja sam Anabelu podržao, uvek podržavam čistu majčinsku ljubav, bio sam spreman da je branim do kraja, ali sam posle video da neke stvari mora da shvati. Mora da pusti Lunu, ne može non-stop na daljinski da joj priča šta da radi. Ona je ovde dobila rat, vratila je ćerku, otkrila je stvari o svom bivšem mužu, da je budući sadašnji muž voli, da je vole Nina i Blankica. Ja nisam znao kakva je Anabela žena, ali sam odmah stao na njenu stranu, jer branim tu svetinju. Ja sam Maju terao da prizna šta radi, a kad su priznali, rekao sam im da ne prave problem, a da Majin osmeh nekome stvara suze. Rekao sam Anabeli da ne naseda na Markove provokacije kada je Sloba u pitanju. Luna i Sloba treba jedno drugom da oproste, ona se izvinila za sve što je ružno rekla Slobi. Marko ne bi trebalo tu da se meša. Marko je Anabelin budući zet i tu ima pravo da se meša. Nemam nekog favorita, ginuo sam da bih izvukao istinu i energiju, ali u celoj toj priči i u svađi između klanova mislim da će Iva izvući najveću korist i da će da pobedi - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je stigao u studio Mića je pružio ruku i Luni Đogani, ali i ostalim zadrugarima.

Snežana, volim te najviše na svetu, poželeo sam te jako. Saro, voli te tata, gde god bila javi se večeras kad dođem kući - poručio je Mića.
Ja sam dobro kao i uvek, došao je kraj, zadovoljan sam. Ja sam Maji i Janjušu zamerio mnoge stvari, rekao sam Janjušu da ću ići sa njim kod njegove žene kući da pričaju, nikad nije kasno. Ja mislim da se Janjuš sad kaje. Ovo je jedini put da Mića čuva tuđe brakove, zabole me d*pe za druge parove - dodao je on.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga