AKTUELNO

Zbog pogleda nastao haos.

U "Zadruzi" je upravo počela emisija "Gledanje snimaka". Zadrugarima je prikazan klip na kom Iva Grgurić otkriva Maji Marinković da je Milica Kemez gledala Marka Janjuševića Janjuša.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Milici Kemez.

Nikog nisam gledala. Maja je celo veče gledala Marka. Ne znam kako je Iva stigla da vidi koga ja gledam jer je celo veče gledala Slobu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam videla da ga gleda, pogledala ga je dva puta. Ne znam u čemu je problem. Devojka je pitala da li ga je pogledala, i ja sam rekla da jeste - rekla je Iva Grgurić.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledala sam svojim očima, kao i kad ga je zajahala. On mene voli. Milica je jednom rekla da ja nisam njegov nivo. Ja ne kažem da je Janjuš nešto radio, ali ona se zagledala u njega. Zato sam pitala Ivu da li tripujem da ne bih ja bila luda i paranoična - rekla je Maja.

U ceo sukob između devojaka umešali su se i Bora Santana i Marko Janjušević Janjuš.

To je između Ive i Maje. I da je Milica gledala, ja ne mogu da joj zamerim. Nije Milica htela da provocira Maju. Maja provocira Janjuša sa Miljkovićem. Maja nema trunke savesti u sebi - rekao je Bora.
Ja sam sedeo i osetio da me Maja štipa po nogama. Rekla mi je da će mi napraviti haos. Posle toga, dolaze ona i Iva koje se dogovaraju šta su videle. Ja ih tu nap*šim. Zbog tih stvari sam kolutao očima, ja nisam mogao da se smirim. Ništa drugo nije bilo - rekao je Janjuš.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video materijalu ispod teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga