AKTUELNO

Ajdarpašić nije mogao da se suzdrži da ne zaplače.

Nakon Maje Marinković, Janjuš i Karić u svojoj emisiji "Sprrrdnja" ugostili su Mensura Ajdarpašića, koji je priznao da mu fali Mina Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Navikao sam se dosta na nju i nedostaje mi. Ja generalno nisam u dobrim odnosima sa većinom ukućana, svađao sam se sa većinom. Vreme polako prolazi. Ali eto, izlazim za dan, dva, biće sve u redu - rekao je Mensur.
Ja se kajem, ja ne odlučujem o tome da li ću da pobedim ili ne. Kajem se zbog svađa sa ljudima, zbog vređanja sa Minom. Ta netrpeljivost mi je dosta stvari poremetila. Uglavnom su to svađe sa Minom jer se ja u životu nisam sa devojkom svađao toliko koliko sa Minom. Ovo drugo sam sve isprovociran - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko, recimo, nije znao zašto sam ja tako posesivan, ljubomoran. Ja kao dosta mlad sam doživeo neke stvari na moje oči. Sa očeve strane sam bio vođen u neke situacije i sa majčine situacije i bio sam svedok nekih stvari. Baš je teško biti svedok toga. Zbog toga ja imam fobiju od tih nekih stvari, da ne budem prevaren. Žao mi je što se to desilo jer na decu ostavlja trag. Imam fobiju zbog toga.
Nemoj sad o tome. Sve znam - rekao je Janjuš i napustio studio.
Moj brat i ja smo uvek bili omalovažavani jer nismo imali jednog roditelja. Ja sam prvo živeo sa ocem i majkom. Posle očevog samoubistva smo živeli sa tetkama, a majka sa svojima. Govorili su da treba da idemo u kazneno-popravni dom - rekao je Ajdarpašić.
Čekaj, ti si bio u kući kad ti se otac ubio - pirao je Karić svog gosta.
Bio sam u kući, video sam. Strašno je bilo - rekao je Mensur.

Detaljnije o tome pogledajte u video-snimku u nastavku.

Autor: J.Đ.

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink