AKTUELNO

U emisiji "Izbacivanje" pušten je prilog svađe Ive Grgurić i Filipa Đukića zbog Slobe Radanovića, a potom su situaciju komentarisale Sanja Stanković i Dragana Mitar.

Određena doza ljubomore u vezi je dobra, to je okej, sve preko toga je van svake pameti. Tamo pogled govori više nego jedna reč, sve se bazira na pogledima. Muškarci gledaju više nego žene, u "Zadruzi" je to baš naglašeno i ne sviđa mi se to što devojke na žurkama daju signalizaciju. Iva je malo slobodnija, deluje mi kao da je Filip stalno ispravlja nešto. Ili ne pričaju istim jezikom, ili svako priča ono što želi da čuje, zato postoje te čarkice. Možda je ona to namerno, da bi videla da li je Filipu stalo, da li će da odreaguje. Nekad to može da bude i simpatično - istakla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Iva vrcava i koketa, učinilo mi se da je bilo pogleda, dok je on pevao "Bivši". Ne verujem da je htela da napravi frku sa Filipom, ali je ona takva. Ja sam Jovani rekla da može da se sprda i sa muškarcima i sa ženama, osim jedne osobe (Lune). Ona to nije ispoštovala, zato smo i raskinuli - rekla je Stankovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.