AKTUELNO

Voditeljka Dušica Jakovljević je u večerašnjoj emisiji "Izbacivanje" ugostila Sanju Stanković i Draganu Mitar.

Sanja je na samom početku rekla da ne bi izdržala u ovoj sezoni "Zadruge", kao i da joj se takmičari treće sezone ne sviđaju, a potom je Dragana otkrila šta je sve radila od izlaska.

Foto: TV Pink Printscreen

Privikavam se da sam napolju, sa Jovanom sam po čitav dan, fokusirala sam se na Jovana, bavim se njime. Borim se i mislim da će sve biti dobro - istakla je Dragana.
Između nas je ispao nesporazum, jer je pogrešno prenela Matoroj kad je ušla, ali sada smo okej - istakla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Žao mi je što je tako ispalo, nije mi bila namera. Ja sam joj rekla da smo se Sanja i ja videle, da ona snima pesmu, da je Sanja rekla da bi volela da i ona ima dete, prenela sam pozdrave, ali sam rekla da nije bilo ništa specijalno, ona je očekivala nešto više sigurno - ispričala je Dragana.
Ispalo je kao da je htela da unese nemir Jovani, tako mi je izgledalo - dodala je Sanja.
Ja nisam zlica, sezonu dva sam zaboravila, žao mi je što je ispalo tako - govorila je Mitrova.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana je pitala da li sam je pozdravila i da li sam rekla da li je volim, a ona je tako rekla. Malopre sam Dragani rekla, zna kakva je Jovana. Rekla joj je i da nisam izgledala nešto srećno. Još je Edo pričao kako sam se muvala na žurki. On mi se zgadio, prema ženama se ponaša kao da su izmet - dodala je Stankovićeva.
Ružne su bile stvari i sa moje i sa njegove strane neke, pola-pola smo krivi. Znam da sam kriva za neke stvari. Sve je malo otišlo predaleko, zatvoren prostor, priče od spolja, pucali smo po šavovima. Izvinjavam se i njegovoj i mojoj porodici - istakla je Mitrova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Dragana Mitar

#Edis Fetić Edo

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković