AKTUELNO

Više ne pričaju!

"Zašto misliš da tvoja mama ne podržava tvoju vezu sa FIlipom, Filipe tebi treba piling mozga, a ne našoj Ivi" - poručili su gledaoci, a nakon Ivinog izlaganja FIlip je rekao da mu se plače. Inače, ranije danas Iva i Filip su se posvađali zbog Slobe Radanovića.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bilo na kontu što je Stanija poslala piling... Moja mama.. Ne mogu da se setim kada sam to rekla. Možda je to bilo ranije, a možda i sada na osnovu Zadrugovizije. Naravno da niko ko gleda iz moje porodice, kada bi videli njega u tom stanju, kada mu perem noge, vraćam ga u krevet... Sigurno da kažu da mi to ne treba. On i ja sada ne pričamo zbog svih dešavanja. On treba da odgovori kada me neko nabija na onu stvar - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam ćutao. Sad sam ćutao. Verovatno i tvoja keva tako misli. Plače mi se. Ne smeta mi što je Sloba posvetio Ivi pesmu "Bivši". Ona je to ranije poručivala tu pesmu pre nego što je on došao, pa joj je verotano zbog toga posvetio. Ona je to naručivala nekom drugom. Ne plače Iva zbog Slobe, nego znate zbog koga (Marinka) - rekao je Filip.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.