AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Tokom večeri Anabela Atijas nije prestajala da prepričava svoje dogodovštine iz života zadrugarima, a naredna priča je bila izuzetno zanimljiva. Naime, po Anabelinoj priči bila je sa bivšim suprugom Andrejem Atijasem na večeri, gde je bilo veliko društvo, te se te noći desila jedna neprijatna situacija.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje društvo, njegovo društvo, izašli, i imao je neku situaciju kada smo se razveli. I njen drug je mene isprovocirao u WC-u, baš onako bezobrazno, a on dva metra od nje. I ja sad kažem da nisam ja to dobro razumela, tako mi je bilo lakše. Moja kuma je ušla u ženski, a ja u muški i u tom momentu ulazi i on. I on kaže: ''Ajde, ali na njen obraz'', ja rekla da nisam razumela, a ove polugole. U jednom momentu, nastaje frka, jer je izašlo na internetu na storijima nešto u društvu je bio neko ko nije trebao da se zadesi i mi svi naravno... On je meni iza leđa... A frka je u stvari Andrej među nama bio... A mi smo bili u najboljim prijateljskim odnosima i zašto ja ne bih izašla sa njim, kao najveći prijatelj, niti smo se tukli, niti išta. I ja sam rekla da mi se ne sviđa što sede, ja sam rekla da meni ne smeta, ali... Ja uvek imam najnormalnije obrazloženje, ali seti zašto smo se dogovorili... Veliko društvo je bilo. I ta osoba u društvu, dobija, frka, tamo, 'vamo... - ispričala je Anabela, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Pravi se on lud, a ja vidim da on mene ima, ali je uhvatio šta ne treba. Da... I ja mu priđem i on dva metra, klempav. Znam, ako ga stisnem i zveknem, gotov je, po filmovima znam gde najviše boli. Uhvatim ga i ujedem ga ovde (pokazivala je zadrugarka na deo kod uveta), najjače što sam mogla. Jedan pokret... I ja mu rekla da ne zna koliko sam luda. Mi smo se razveli u septembru, nek je to bio novembar, otac mi bolestan, Luna bolesna, krvna slika, znači luda! Došla sam po dete, jer sam ostavila dete tu na dve nedelje, bes u meni - dodala je Lunina majka.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga