AKTUELNO

Mogu li prevazići ovaj problem?

Tara Simov i Ivana Šopić su odlučile da podele jedna sa drugom probleme u svojim ljubavnim vezama.

Nakon sinoćne svađe Ivane i Stefana Karića, izgleda da neke nesuglasice nisu uspeli da prevaziđu, pa se jadala svojoj cimerki.

Foto: TV Pink Printscreen

Njegove sve bivše devojke su bile mirne, kulturne, sve tako mica... Potpune suprotnosti od mene. Ja sam pre Mateje bila sa dečkom od 35 godina, ja urlam kad pričam sa njim (Matejom). Je*ao mi je kevu. Očekujem muškarca pored sebe. Umru mi moždane ćelije kako progovori - komentarisala je Tara.
Ali ako si me prihvatio takvu... Hajde da ja stvarno... Koga da gledam pored njega, imam sve. On meni kaže da sam bila sa ovakvima, radila ovo, radila ono...Pa, u šta se onda on zaljubio? Nemam snage da budem najgora više - jadala se Ivana.
Trip od nepoznatog, kažem ti. Kao i Mateji sa mnom, ja sam mu ispričala sve najgore stvari o sebi, ali on je klinac, treba on to da prihvati... Veza koja prođe pritisak ovde, najjača je na svetu - rekla je Simova.
Ali posle svega, on tripuje da ja nekog gledam. Mene to demolira... Onda mi kaže da ga pravim bolesnikom, ja njemu da on mene pravi ku*vom - nastavila je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga