AKTUELNO

Bio je vezan za nju.

Bora Santana zadrugarima je ovog popodneva odlučio da ispriča detalje iz svog porodičnog doma, a najviše je govorio o svojoj baki za koju je bio posebno vezan. Takođe, Santana je istakao da je veoma ponosan što je njegova baba bila u emisiji "Amidži šou".

Foto: TV Pink Printscreen

Ona baba što se zaglavila - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam... To mi brat rekao. Ja sve što sam pričao za moju babu, delovalo je kao sprdnja. Pucali na nju 4 metka, u Žarkovu 1996. godine, 1997. godine, baba na stanici, kroz nju tri metka prošlo. Kroz butinu. Sve što pričam o njoj deluje kao sprdnja, a nije, sve je istina - pričao je Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Najluđe je bilo kada je popila sredstvo za čišćenje, umesto jogurta. Haos bio u kući, pa je pomislila da je moj ćale hteo da je ubije. Imala tako halucinacije u glavi. To je majka od moje majke, nije ćaletova, pa kao zet... Keva bila živa, držala neki aklohol za brisanje jer je radila u bolnici, i keva stavila to u flašu, baba uzela i popila. Mislila da je voda. Baba bila u Amdžiju. Od kuće do pošte, ode po penziju, krene kući i nema penziju. Izgubi. Onda smo joj prebacili penziju na karticu, tri kartice je izgubila. Imala je 85, 86 godina - dodao je Bora.

Više o svemu ispod.

Autor: S. K.