AKTUELNO

Bio je baš rečit!

Nikola Orozović bio je sledeći zadrugar koji je odgovorio na pitanje Velikog šefa - Zbog čega baš vi treba da pobedite u ,,Zadruzi 3"?

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ušao ovde zbog novca i da ispromovišem normalne i zdrave stvari, da li sam uspeo, videću kada budem izašao. Neću pričati o sebi, jer to ne volim. Ispoštovaću sada pismo, mislim da treba da pobedim, jer mislim da su stanovnici normalni i zdravi - rekao je Nikola.
Ja sam svoj cilj ostvario, a to je da ostanme do kraja, sve sam radio iskreno i nisam radio fejk i zbog rijalitija. I kada sam se svađao sa Ivanom, sve je bilo iskreno, nadam se da ćemo sesti na ručak i ispričati se kada izađemo, zato hoću da se izvini Ivaninim. U dosta stvari sam pobedio sebe, dosta sam bio tolerantniji, ali to je zbog mog cilja, da dođem do kraja. Mislim da sam pobedio time, jer sam neke predrasude skinuo, mislim da sam promenio mišljenje i to mi je mnogo drago. Videli su da sam normalan dečko, koji nije stipsta, ne volim puno o sebi pričam. Mislim da ne treba da pobedim ovde, jer se vrednuju druge stvari. Ja sam iskreno zaprepašćen, iako su to moji prijatelji, ali u mom okruženju se te stvari osuđuju, te katastrofalne stvari - rekao je Stefan Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Biću jako kratak, zahvaliću se svima koji su glasali i koji će glasati. Narod koji glasa za nas, glasa zato što nismo normalni, većina, jer vole da nas gledaju. Dosta naroda treba da se ugleda na nas šta treba da rade i šta ne treba. Ja sam u ovom rijalitiju bio vodeća figura, pokrenuo sam mnogo nekih stvari, mnogo tema, da li bilo dobro ili loše, ja ću se osvrnuti na ove dobre stvari. Dosta nas se isofliralo i pokušalo da izmanipuliše narodom, ja ću reći samo to - rekao je Marko Janjušević Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga